VERHUUR

De studio is rijk uitgerust met de volgende zaken:                 

Elke studio is geschikt voor: 1-4 personen en is te vergelijken met een grote hotelkamer. Het is een met airconditioning uitgeruste kamer, met loft, compleet uitgeruste keuken inclusief oven en magnetron. Badkamer met warm water en wasmachine , TV en een overdekt terras.  

De huurprijs: 37,50€  per nacht per studio exclusief water en licht. Dit is gebaseerd op twee personen, extra personen zijn 5€ pppn. De meterstanden van het water en licht worden bij aankomst en vertrek opgenomen. De verbruikskosten worden met de borg verrekend.

De borg bedraagd  : 250€

Logeerbelasting     : 7% van de kale huursom
Eindschoonmaak   : 50€
Reserverinskosten : 25€ 

Het park Seru Coral beschikt bovendien over één van de mooiste zwembaden van Curaçao, waar u tijdens uw verblijf gratis gebruik van mag maken.

                                        Extra Opties:


Transfer van en naar de Airport:

Door een nieuwe wetgeving op Curacao mogen wij onze gasten niet meer zelf ophalen van de airport. Onze gratis transfer komt hierdoor helaas te vervallen. Voor een transfer betaald u 45€ per enkele rit, max 4 personen. Als u een auto bij ons boekt zijn de kosten van een transfer 35€ per enkele rit. Wij regelen graag een taxi voor u. De huurauto staat klaar voor u bij het resort. 

Boodschappenpakket: Kosten voor dit pakket bedragen 45€ ( max 4 personen)


Internet: Super snel onbeperkt internet voor 2€ per dag. Vraag er naar bij u boeking.

ALS U BIJ ONS EEN AUTO BOEKT, KRIJGT U SUPERSNEL INTERNET GRATIS!!

 


Late Checkout: Een Late checkout heeft u voor 25€. Geef het aan bij uw boeking.

Autohuur: U kunt via ons ook een auto huren, de minimum leeftijd is 23 jaar. Hieronder ziet u een impressie van de auto's die wij aanbieden. Vraag naar de beschikbaarheid bij uw boeking, wij maken graag een offerte voor u op. De kost zijn 60 NAF(30-35€ afhankelijk van de koers) per dag, de borg bedraagt 350€.

BIJ ONS KAN JE EEN AUTO HUREN ZONDER GEBRUIK VAN EEN CREDIT-CARD, BETALING DOE JE DAAR OP HET RESORT!