Over ons

BON BINI op de pagina van Seru coral vakantie-village!! Een gezellig vakantiepark wat zeer centraal ligt op Curaçao. Binnen 15 minuten rijden ben je op het populaire strand van Jan Thiel, het sea-aquarium en andere bekende stranden zoals mambo beach, cabana beach met gezellige strand tenten. Het vakantiepark ligt op 25 minuten rijden van het vliegveld. De stuisvogelfarm, aloëvera-plantage en de Sint jorisbaai liggen op 3minuten afstand van het vakantiepark. De Sint jorisbaai is een ideale plek voor kite-surfers. Mocht je interesse hebben in het nemen van kitesurf lessen, wij kunnen je in contact brengen met de beste kitesurfschool van Curacao (laat het ons weten bij je boeking). De lessen worden verzorgd op een privé baai. 

Mocht u een vakantie bij ons geboekt hebben, zouden wij het zeer op prijs stellen om een bericht in ons gastenboek achter te laten. 

Gastenboek

10 berichten op 2 pagina's
Dionette Paula
22-02-18 09:00:27
Ik ben net terug van een geweldige vakantie! Ik ben er 18 dagen geweest! Nogmaals een top vakantie. Er was alles wat je nodig zou hebben. Het zwembad was geweldig. Best groot en heel schoon. Ik heb niet op het park zelf gelopen maar dat kwam doordat ik met 2 stappen al bij het zwembad stond. Meer had ik dus niet nodig! Nogmaals geweldig! Ik zou deze studio/locatie zeker aanraden!
Lisa Postema
12-12-17 15:56:33
Een geweldige vakantie gehad op dit resort. De mensen zijn erg vriendelijk en denken goed om het resort. Het huisje heeft een wasmachine, koffiezetapparaat, barbecue ect wat erg prettig was. Gelegen dichtbij het zwembad en de parkeerplaats, waardoor je niet ver hoeft te lopen in de hitte. Minpuntje was de slechte WiFi verbinding, maar zeker een plek waar we vaker zouden willen slapen.
Marion Quartel
30-08-17 08:57:29
In mei 2 weken hier geweest, gezellige studio, en alles aanwezig,zonder auto doe je er niks. Prachtig zwembad, veel Nederlanders, en netjes park. Een aanrader
Sandra van Schooten
09-05-17 18:47:02
Begin maart hebben we 6 nachten gelogeerd in deze studio. Het zag er erg gezellig uit en alles was aanwezig. Je hebt wel een auto nodig want het ligt niet in de bewoonde wereld. Met 15 minuten zit je echter wel in de Jan Thiel baai. Het zwembad is heel mooi! Wij zijn na dit verblijf nog 9 nachten naar de Jan Thiel baai gegaan en vonden de afwisseling erg leuk. Deze studio is zeker aan te raden!
Cobi Dezijn
23-04-17 21:04:15
Wij zijn 2 weken in studio 32 op vakantie geweest. Wat we als zeer prettig ervaren hebben. Alles was top geregeld, vanaf de aankomst op het vliegveld tot het vertrek naar het vliegveld. Het was heerlijk vertoeven op het park en het zwembad was super, we hebben genoten. Mochten we nog een keer terug gaan naar Curacao, zullen wij zeker hier terug komen.
Tonen: 5  10